Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz kymco #15551 üzenetére

    orulok hogy megtalaltad a trauma gyogymodjat miszerint csak meg kell gyozni valakit objektivan. mert a traumat atelok annyira fogekonyak az objektivitasra.

    "Végeredményben, sarkítva, a fogyasztási színvonal csökkenésének réme vezethet sok esetben az abortuszhoz."
    a kockazatok es kovetkezmenyek merlegelese vezethet sok esetben az abortuszhoz (meg a felelotlenseg amivel kezdodik). az csak az egyik ok a sok kozul az amit irtal, csak a tobbirol te nem tudsz semmit mert ugye minek is edukalodni es tovabbgondolni valamit ha a kereszteny kartarsak ugyis megmondjak neked mi a dogma. gondolom soha eletedben nem olvastal utana annak hogy milyen kockazatai es lehetseges problemai vannak a tinedzserkori terhessegnek, szulesnek es a kesobbi gyereknevelesnek. minek is, hiszen ha harom emelettel fejlebb van a szuleszet akkor vilagos... ne haragudj, de ez kicsit sok nekem.

    oregek otthona:
    a szar oregekotthonok nagyon szarok tudnak lenni, de vannak olyanok ahonnan aztan semmi penzert ki nem koltoznenek az oregek. tudom, idegen a gondolat a mi generacionknak akik otthon nottunk fel, de nyitottan kell nezni. amerikaban mas az elet, kisse masok a csaladi kapcsolatok es a szulok es gyermekek elvarasai egymas fele. sokaig meg voltam gyozodve hogy ezek az amcsik meg vannak huzatva. ma mar kicsit jobban ertem es megertem a helyzetet.

    egy jo idosotthonban zajlik az elet, a sajat generaciod vesz teged korul, megy a csajozas es a buli. pl a mai bentlako korosztaly imadja a big band swing muzsikat... talald ki a big bandek hol koncerteznek legtobbszor. egyaltalan nem borton, barki beulhet az autojaba es meglatogathat akarkit akarmikor. egyszeruen olyan helyen laknak ahol van egy hivogomb az agyuk felett a 24 oras orvosi szolgalathoz.

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák