Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz syIex #11987 üzenetére

    akkor úgy mondom, hogy amennyiben valaki hangzásban keresi a non plus ultrát a Sonynál, akkor az jelenleg az xm4. DE! A Linkbuds S hangja (és tudása) majdnem ugyanott van, viszont mindenesként jobban megállja a helyét. Egyrészt a kisebb mérete által mélyebben, az alacsonyabb súly miatt pedig stabilabban ül a fülben. A súlyt javarészt az akkumulátoron tudták megspórolni, mégis tud valós 6 óra üzemidőt. Az ANC jó, az ambient mód jó, a mikrofon konkrétan jobb, mint az xm4-nél, az érintős vezérlés ugyanaz, codec támogatás, IP besorolás szintén. A tok meg kisebb.
    Az xm4 is beválhat sportra, de a gyári szivacsokkal nekem konkrétan dobolt a fülemben - ezt a jelenséget redditen is említette valaki. Szilikon dugókkal jobb a helyzet, Comply szivaccsal meg állítólag teljesen megszűnik, de egyik sem tartozék, hanem további költség. Mondjuk talán nem túlzás kijelenteni, hogy ez egy elkerülhetetlen kiadás, mert a Sony szivacsok nagyon gyorsan leamortizálódnak, olvastam róla, hogy valakinél egy hetet sem bírtak ki.

    csak most látom, hogy az előző postban mx4-et írtam xm4 helyett :U ez van, ha a gyártó képtelen normális nevet adni a terméknek.

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák