Új hozzászólás Aktív témák

  • Callme

    tag

    Sziasztok!

    A héten érkezett meg hozzám a Sony új WF1000XM5-ös fülesem. Gondoltam várok pár napot, próbálgatom, állítgatom, hogy lássam, mit tud.
    Néhány tesztet megnéztem a vásárlás előtt és után is, és elég vegyesek a vélemények.
    Ami engem illet, nekem nem volt WF-XM4-esem, már évek óta egy WH-1000XM3-as fejhallgatóval hallgatok zenét. Azt kell mondjam, hogy nem csalódtam a Sonyban: nekem hozza hangminőségben, hangerőben és dinamikában a fejhallgató szintjét, ami szerintem azért nem rossz. Mint ahogy a fejhallgatót, ezt is eq nélkül használom, számomra nem hogy hozzáadna a hanghoz, inkább elvesz az imént említett három tulajdonságából.
    A különböző feature-ök meg már csak ráadás, nekem főleg a head gesture-ös hívásfogadás tetszik.
    A külső tekintetében is elégedett vagyok, először meg is ilyedtem, hogy mekkorka szegény :DDD A zongroralakkos bevonat jól néz ki, és néhány nekifutás után megtanultam helyesen kivenni a bölcsőből a fülhallgatókat (csak el kell billenteni a mágnessel ellentétes oldalra a fülhallgatót, és máris biztos fogás van rajta).
    Ezelőtt csak egy régebbi vezeték nélküli Sonyval volt dolgom, az XB700-al, hát az annyira nem tetszett, hogy mivel visszaküldeni nem tudtam, ezért áron alul eladtam.
    Most viszont szó sincs ilyesmiről. Én azt mondom, hogy minden tekintetben elégedett vagyok, főleg, hogy ÚJ fülesről beszélünk, aminek nem árt majd egy kis bejáratás (aka burn in).
    Gondoltam írok én is egy véleményt, mivel nem láttam túl sok jót róla se itt a fórumon, és a youtube tesztek hozzászólásai közt is volt jó néhány, akinek nem jött be, szóval részemről egy JÓKORA + a fülesre :)

    PSN ID: CallmeEighty8

Új hozzászólás Aktív témák