Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Mercutio_ #12999 üzenetére

    Pfff, én ma voltam egy lakásban, a tulajdonos csak a felújításra költött fél milliárdot. :Y Abból csak a hangrendszerre 3 millát költött. Egy drótokból és kis izzókból álló ronda és idegesítő csillárra meg 600k-t. Ha a Helyben épített furnérlap szekrény oldalainak mintázata nem stimmelt lecseréltette az egészet, nem lehettek egy oldalon belül illesztések. A fürdőszobában a falon olyan kő van (napkő), amit ha hátulról megvilágít ledekkel "világítani kezd" (ha kiég egy ledsor, akkor bukta van, mert le kell venni a követ, de ha eltörik újat kell venni, ami nem passzolna a többihez, így le kell cserélni a komplett fürdőszobai burkolatot egyetlen ledsor miatt... :W )
    Egyetlen iPad minivel tudja vezérelni a lakásban a világítást és a zenét, talán még a függönyöket is :Y

    Apámmal mentem oda, az volt a feladat, hogy megnyugtassuk a csávót, hogy jó hangszórókat rakatott fel (ami persze nem igaz), hogy ne bontassa le az álmennyezetet és építtesse újra más-más hangszórókkal, addig, ameddig nem tetszik neki vagy meg nem unja, mindezt 5k-s órabérért. :Y

    Én csak néztem, hogy hogy lehet valaki ennyire..:W..
    Pedig 3 millából ezerszer jobb hangzást lehetett volna kihozni, de ahhoz úgy kellett volna tervezni a lakást :W

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák