Új hozzászólás Aktív témák

  • demars

    addikt

    válasz Pörp #1998 üzenetére

    Milyen doboz? Milyen bevezetéssel? Tömszelence?
    Ha esőt kap, gondolom kinti cucc lesz, kábel bírja? Vagy védve lesz (alkalmas cső)?
    Így 3 sör után ennyi... :DDD

    Más:

    Ma megszívtam rendesen, kb 1órája értem haza. Sokat csúsztunk a melóval (konyha felújítás, külön betáp 10-es MTK kábellal, körbe marni mindent, konyha egyik falán külön elosztó doboz, Sima ügy). Ma is tanultam a hibámból.
    Még tervezni sem lehet anélkül, hogy bele ne néznék a meglévő kötődobozokba, vagy ki nem csengetjük mi merre megy... :(
    Meg a tulaj, megrendelő, ügyfél. Katasztrófa! Eltakar, eltűntet mindent, gipszkarton előtét fallal, a dobozok meg 15 cm mélyen (a szép festett falhoz ne nyúljunk, nyilván maradt a padlás amit nemrég tárgyaltunk itt, de nem tudtam átfúrni a régi deszka padláson mert hozzá épült anno, és kb 120 cm hosszú fúrószár kellene, 32-es csőhöz való! ). Nyilván nem veszek (nem is tudok) egy szárat egy munka miatt (nem ebből élek)! Szóval ment a matek, mit hogyan merre...?!
    Nemrég beszéltem egy ismerős kollégával (kellett anyag, mert változott a terv), rögtön rávágta, hogy Ő így nem vállal munkát! Csak konyha olyan nincs! Mindent áthúz, újra köt. Leszarja a festést, stb, ha nem tetszik nekik, keresnek mást. Sok munkája van, jó szaki (reg szerelő, minden külön vizsgája meg van, ráadásul nem olcsó a srác)
    Ez tényleg így megy? Rá kell ijeszteni az ügyfélre, hogy így nem, meg drágább, stb, hogy belássa rombolás nélkül nem megy a felújítás? Úgy, hogy a régi csempéit én toltam le a közepes makitával (hogy ne a horonymaróm bánja)?!?

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák