Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    Sziasztok!

    Múltkor ugyan már érdeklődtem a földre telepíthető mérőszekrényekről. Úgy néz ki hogy a CSP21.ES054 lesz számomra a befutó, viszont azt szeretném kérdezni hogy attól függetlenül hogy mindenki így telepíti, jó megoldás az hogy a szekrény alsó része a földben van? Tehát most maga a védőburkolat ami a fogyasztásmérőt védi, annak az alsó része benn van a földben. Nem rohad el az ott? Biztos hogy a föld meg a benne lévő nedvesség kikezdi. Vagy rosszul gondolom?

    Ennél a szekrénynél nincs lehetőség arra hogy egy betonkockára legyen telepítve?

    Illetve még annyit szeretnék kérdezni hogy ez a szekrény nem tud kicsit megdőlni oldalsó irányba? Tehát idővel ha ott süllyed mondjuk a föld, akkor ez nem tud kicsit oldalsó irányba elmozdulni?

    Azért is kérdezem ezt mert egy fa van ott ahova szeretném tenni ezt a mérőszekrényt, ki lesz szedve tuskóval együtt a fa, és a lehető legtöbb gyökeret amit találok, ki fogom szedni. Ez még ebben a hónapban meg fog történni, és majd tavaszra van tervezve az új mérőszekrény, február-március, amit én tervezek, a valóság biztosan más lesz. A kérdés az hogy ilyen esetbe hogyha a földet fel is lazítom, van arra esély hogy ott elborul valamelyik irányba a mérőszekrény? Most nem arra gondolok hogy kiborul, mert az talán lehetetlen, de hogy valamelyik irányba megindulna. Lehetséges ez? Ha igen, ezt hogy lehet elkerülni?

    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák