Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz PROTRON #8268 üzenetére

    Köszönöm a választ.
    Tehát ha jól értem:
    Nekem most 3 fázis nagymegszakító után az óra- és onnan 6 kismegszakító van a házban(erről mennek a fogyasztók).. jó eséllyel 2-2-2 tagolásban megy a ház. De ezt a fázis bekötésből látni lehet majd az óraszekrénynél.

    Ahhoz hogy én 3 Fi relét bekössek, az óra után közvetlenül a 0-ás vezetéket 3 részre kell választani, és azokkal menni a 3 darab 30mA fi relébe, a 3 fázissal együtt. Majd innen a fázisok a kismegszakítóba-aztán a házba, + ha tegyük fel az 1 fázis megy az 1. és 2. kismegszakítóba, akkor az 1. Fi relé 0-ása kell hogy menjen az 1 és 2-ik kismegszakítóból házba futó fázis mellé is?
    És erre írod hogy nem tudni a házba befutó 0-ás kábelek mi hova és hogy van összekötve házon belül, ezt kéne kimérni.

    Tegyük fel, a hálószobába fut be az 1 és a 2 kismegszakító fázisa, máshova nem, akkor az ide bekötött 0-ák lehet hogy a falban valahol rá vannak kötve a fürdőszoba konnektor 0-ára is? és ez így már borít mindent?
    Vagy csak elég azt mérni hogy az óraszekrénytől kiinduló 0-ás kábelek mivel csipognak a házban, és a szerint meglesz hogy melyik fázishoz melyik 0 van bekötve?

    "Viszont ha már a Fi relék előtt elágaztatod a nullát, akkor már nem mind1 hogy hány db nulla vezeték indul el az elosztótól." ez alapján akkor mégse értem, pedig szeretném megérteni, kicsit ezt tudnád vázolni mire gondolsz itt pontosan. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák