Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz RandomName #8866 üzenetére

    Sietségből én is van hogy azonos színt használok, de ugye ezt ugyanúgy kellene kezelni mint a vezeték színezést az utánad jövő, következő villanyász számára.
    Ha valamit kék-el szigszalagozol, akkor elvileg arra számítanék hogy nulla kötések vannak alatta akkor is, ha egyébként látok benne fekete vezetékeket.
    Ha kék vezetére zöldsárga szigcsó kerül, az ugye azt jelenti hogy "PEN" vezetővel van dolgom, tehát a kötést is úgy kell kezelni, hogy elképzelhető pen elágazást kell kezelnem.

    Ha meg piros vezetékre fekete szigcsót raksz, az jelentheti azt is hogy nem akartátok szétvésni a lakást, de valahogy + fázist kellett vinni valahova, ahol előtte csak extra földelő vezeték volt...

    Ehelyett inkább azt mondja a szaki hogy "ba..a meg az előző szerelő, nem bízom benne, inkább felmérek, leellenőrzök mindent kétszer", ami időkiesést jelent a megrendelőnek, meg nem utolsó sorban saját magának, mert amíg lassan halad az ellenőrzéssel, nem végzi el az előre megállapodott díj szerinti szerelést.

    Szal ezért lenne jó ha mindenki egységesen kezelné ezt, de mivel senki sem teszi, ezért senki sem feltételezi a jót, mindenki elcseszi a saját idejét. :D

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák