Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    Sziasztok, uj vagy a teruleten igy minden tanacs, otlet jol jon. A kerdesem az lenne, hogy osszeraknek egy vizes rendszert a konfigomra (reszletek adatlapon) a VGA majd le lesz cserelve egy 980TiFiji-re ugy egy honap mulva, addig csak a proci lenne bekotve a korbe.

    Termeszetesen kapna majd tuningot is, VGA-t majd a gyarto altal vizesblokkal epitve vennem pl [Lhttpwww.evga.comProductsProduct.aspxpn=06G-P4-4999-KR]EVGA Hydro[L] , max ha elkap a gepszij epitek magamnak masikat (Kingpin mindig tetszett meg ha nem is notroznam, statusz szimbolum :B ).

    Mekkora radiatorokat raknatok bele (en 2x 420-as 6cm-esre gondoltam Tele vagyok 140-es ventikkel meg jon 5 db a hazhoz, elfer kenyelmesen alulra felulre 1-1)? Milyen pumpa tudna kiszolgalni hosszu tavon csendesen, megbizhatoan? Tartalybol valami Nagyobb cso vagy egy Monsoon M2 Reservoir D5 Premium tipusu.

    Csovek, illesztesek, folyadek, adalekok... Hogyan meretezzunk egy ilyen rendszert?

    Minden otletet megkoszonok!

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák