Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz WARZ #60060 üzenetére

    Segítene a dologban, ha írnál még részleteket..
    Mert ez is befolyásolja majd a végső dolgokat! Gondolok itt ilyenre, mint:
    -gépház(eléggé behatárolja a radiátor méreteket, elrendezést,mennyire jó a szellőzőse?!)
    -szeretnél e külön tartályt/vagy a pumpával egybeépített megoldással is beéred? a pumpán lévő szinte mindig elég, max akkor kell nagyobb ha több folyadékot akarsz a rendszerbe tölteni.
    -csövezésre én elsőre azt mondanám hogy lágy cső, hamar megvan és kevesebb a hiba lehetőség is, 10mm belső átmérő alá én nem mennék... 10/16, 12/16 valami ilyen csövet választanék én.

    Kell e fény orgia(RGB), illetve az általad írt EK szett, hogy te melyiket nézted, meg az EK oldalán nincsen semmilyen szett 440 euro-ért. Én legalább is nem találtam meg. Vagy kimaradt a link a leírásodból. :DDD Ennek hiányában nem tudunk mit mondani az adott kit-ról hogy mi jó, vagy kevésbé jó. (Blokk,radi,stb..)

    D5 pumpával nem fogsz tévedni, jó cucc, halk, de még is bőven erős mindenre is :D és a végén amúgy is ha másikat veszel, 2-3 pumpa csere után kikötsz a D5 pumpa mellett, így felesleges köröket is megspórolhatsz magadnak. Átlagban kb 20-30% pwm jelen, vagy 1/2 állásban elegendő flow-t tud már.

    D5 pumpából bármelyik jó választás, nálam egy EK D5 revo megy, jó,halk, egyenlőre megfelel.
    (Félreértés elkerülése végett, nem azért cserélem majd, mert kevés, hanem kinéztem egy D5 next pumpát, ami több lehetőséget tartalmaz állíthatóság és szenzorok szempontjából, a benne lévő elég komoly vezérlő miatt. Más különben nem cserélném!)
    Radiátorból: Alphacool, EK, Barrow(Ali-ról, fórumban többeknek van, és pozitív a tapasztalat, jó ár)
    Fittingek/Adapterek: Barrow, XSPC,Phanteks, EK... Nálam Barrow van, tökéletes mind, és lényegesen olcsóbb mint az EK! KB ez az a komponens amin a legtöbbet tudsz spórolni... akár 10 ezrek, persze igények függvényében.
    Blokkok: Igény függő szintén, EK,Phanteks, Alphacool, Barrow, Heatkiller,Aquacomputer,stb...
    (EK az utóbbi időben csak a prémium árazást hagyta, minőség romlott, sokak szerint, nálam is EK van, de beszerelés előtt kellett simítások/finomításokat végezni! (A jetplate sorjás volt, ami ilyen ár mellett elfogadhatatlan,nekem) Következő gépembe vagy Aquacomputer kryos NEXT vision vagy phanteks blokk lesz.)

    Off: D5 pumpával nem igazán fogod sokkal olcsóbban megúszni mint 450-500 euro, és az is kompromisszumos. De a D5 mindenképpen megéri! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák