Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz csongi #15655 üzenetére

    Jól látod, arról szól kacatos event, hogy minél többet játsz, ráadásul T3 és T sok között, tehát nem is azzal amivel kedved van, mert T1-2 -n nem kapsz semmit. Ez eléggé bebasz mivel újabban az 1.7 körüli BR a kedvencem.
    Ráadásul azt néztem, hogy nem i kapok ám minden meccsért kacatot, ha nincs elég harci aktivitás akkor nuku. Tegnap volt, hogy 3 óra alatt kaptam 5 dobozt. Gondolom ennél sokkal-sokkal több járt volna (korábban 10 percenként járt, szóval 18 dobozt kellett volna kapjak)

    Ez a mesterséges időhúzás, hogy egyes fázisok között kötelező 15 percet várni külön rettenetes, persze h elfelejtem mikorra van kész. Össze akartam rakni a kis japán repcsit, mivel az előző két kacatos event bebizonyította, hogy kb sosem jön össze egy prém ára az eladott szemétből, de szerintem megint csak exportra fogok termelni, mert újfent totál érhetetlen számomra ez az egész.

    Ráadásul a játék minden szart tud közölni patch note szinten a hangárban, de azt véletlenül sem, hogy hello, event van, ezt és ezt kéne csinálni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák