Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    Na, most nálam elpattant valami. Krymsk, ruszkikkal vagyok amcsik/britek ellen, ne akadjatok fennt ezen... Szóval, lenyírjuk a csapatukat, csak 1 kill jut nekem, lőszerhiány miatt hazamentem leszállni. Közben az amcsi tankok elfoglalták az "A" pontot, majd később a "B" pontot is, tehát vezettek ticketekben. Egyik csapattárs megtalálta az utolsó, egyetlenegy ellenséget, aki ellen hárman maradtunk. A srác all chatbe beírja, hogy ő egy igazi amerikai Floridából, mondtam hogy fasza neki. Aztán úgy megjegyzés alapon megmondta, hogy 22000 láb magason van, ami kb. 7000 méter. Na mondom fasza, nem elég, hogy nincsen lemodellezve még a fizika olyan magasságban, de az én fostos Yakom amúgy sem képes emelkedni, gyorsan menni meg főleg nem. Mire oda felértem, a srác már 9000 méter körül volt. Megláttam a kis fekete pontot, ekkorra már mind a két csapattársam lepottyant (egyik crashelt, másik megunta).

    Miközben másztam érte, a srác elkezdte nekem kifejteni, hogy ő mennyire tud játszani. Figyi! Azt mondta, hogy az ő gépe (P-51) egy kísérő gép, nem pedig egy 1 az 1 ellen csatára való, és ő már egyszer végigült 60 percet a P-40-esében, mialatt végignézte, ahogy a földi csapatai megnyerik a csatát (közben még filmet is nézett). Megmondta, hogy ő annyira vagány, hogy le tudta lőni a mi felderítőgépünket (Pe-2), tehát ő már hozzájárult a csapatának a győzelméhez. Megint mondtam neki, hogy kurva ügyes, de mostmár alkosson valamit ellenem is.

    Mivel nem volt más választásom, muszáj voltam vállalni a headont ellene, ami kb. öngyilkosság a láncfűrész amerikai 12.7mm-esek ellen. Hogy miért voltam muszáj? Ha elkezdek zuhanni, úgy se követ, mert szereti az AI csapatokra bízni a győzelmet. Grat grat grat, taps taps és tapsözön megint.

    Szóval, a faja 12 millisei mindkét szárnyamat levágta, én pedig csak felégettem a gépét. Ez mind szép és jó, vagyis annyira még nem, de mivel szar a kill reward rendszer, a levágott szárny nem minősül azonnali killnek, mint ahogy ezt eddig ti is tapasztalhattátok, tehát NEM VOLTAM HALOTT. Az ő gépe viszont szépen égett továbbra is, jött is a szöveg, hogy aircraft destroyed. Meccs végi eredményen látszik, hogy én lelőttem kép gépet (meccs elején egyet meg ezt a srácot) és nem haltam meg egyszer se, ő pedig 0 killt szerzett és van 1 halála, tehát a meccset én és ezáltal az én csapatom nyerte.

    Majd jön a szöveg, hogy Our team has lost all of it's vehicles. Vesztettünk. Eh mondom, ez mi a pöcs? Visszanéztem a replayt, amikor a headonban levágta a szárnyam, ott volt, hogy wing cut loose, player credited for kill blabla, viszont nem jött értesítés arról, hogy lelőtt volna, ahogy a replayben is 0 halállal végeztem.

    EZ. MI? Hányinger kezd lenni a hozzá nem értő játékosok RB-be való rohamozása. Végignézi, ahogy a tankok nyernek... hát beszarok. És akkor csodálkozik az értelmes amcsi játékosok azon 10%-a, akik tényleg képesek értelmesen játszani, hogy mindig mindenki leszólja őket. Nem véletlen. Undorító.

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák