Új hozzászólás Aktív témák

  • martonl

    senior tag

    válasz YxVs #11835 üzenetére

    Igen, sejtettem, hogy HDD. Drivereknél arra gondoltam, hogy valamelyik, egyébként Win10 driver kavar be, de erre kisebb esélyt látok. A tapasztalat az, hogy a Defender akkor is kavar, ha le van tiltva. Telepítettem én is 3.-4. gen. gépekre (laptopokra) próbaképp Win11-et és volt, amelyiken lassú volt, de ott kompletten minden. Pedig i5-i7 proci, 8-16GB RAM, SSD, tehát nem az alja konfigok voltak.

    Az általad írt problémát , a mentést egyébként én Win10 alatt is tapasztaltam, de csak a tiednél jóval lassabb és HDD-s konfigokon.

    Én belenyúltam a rendszerbe és kigyomláltam a Defendert a Jbara2002 scripttel és minden téren jelentős gyorsulást tapasztaltam.

    A Defender eltávolítása után már a program nem állítható vissza csak teljes Windows újratelepítéssel, tehát már csak külső AV telepíthető. Ezen kívül hatással lesz a Windows frissítésekre, a Defenderrel összefüggő biztonsági frissítések hibára fognak futni. Nekem ez az egy tippem van, de ne vegyél mérget rá, hogy ez nálad is megoldást fog hozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák