Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz King Unique #13234 üzenetére

    Idáig csak két gépre (+1 noti) raktam win 11-et ("szűsz" telepítés pendrive-ról), kíváncsiságból a 2200GE PRO procis netezős gépre és a beüzemelésre váró 6. gen sff fuji gépre.
    Ki akartam próbálni a korábbi 2400G processzorral is, de inkább itt kérdezek pár órás szerelés és telepítés helyett, hogy ilyenkor mi történik (valahol olvastam olyat hülyeséget, hogy nem frissül a windows ilyen esetben). A linkelt blogout-os írásban szereplő hibaüzenetet nekem nem dobta fel:
    "Ez a számítógép nem alkalmas a windows 11 futtatására"
    Alapvetően a melós géppark miatt aggódtam, hogy teljesen feleslegesen fejlesztettem 2. generációsról 6. generációsra, mert két és fél év múlva kuka lesz az egész. De akkor a lényeg, hogy nem lesz probléma ebből 2-2,5 év múlva.

    #13232 Geth
    Olyan vagyok, mint a 80-as szeg (nem 100-as). Nekem ez logikailag nem áll össze a fejemben, mert a 6. és a 8. generáció között nincs különbség magszámot (és talán TPM-et) leszámítva. Láttam hirdetések között külön TPM modult egy AM4 alaplapon, de amúgy lövésem sincs, hogy az micsoda. Csak a win 11 miatt futottam bele ebbe a fogalomba, és hittem idáig, hogy ez a szűk keresztmetszet. Aztán jött a ryzen pro és lett teljes katyvasz az agyam helyén, mert az gyakorlatilag minden létező módon megfelelt (zöld pipa mindenhol), csak magára a processzorra panaszkodott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák