Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz zolee001 #1475 üzenetére

    "Mezei" XP Pro x64(64bit Edition ha így jobban tetszik) SP2 volt(dolgoztam alatta).
    Kár, hogy annó elmeszelték (nem most "döglött ki"(mármint maga az OS), hogy idézzelek, hanem vagy 15 éve, utoljára kb. akkor kapta meg az utolsó SP2-es csomagot is egyben), mert ezelőtt 20 éve a nagy szoftvercégek nem tudtak alá írni kódot (meg nem is akartak)

    Most, így 20 év elteltével illene már kiirtani a 32 bites kódok futtatását/felügyeletét stb egy 64 bites OS alól, nem? Egyből "harapósabb" lenne Windows is.
    (Az XP x64 a 32 bites társához képest, még az akkori konfigokkal mérten is látványosan gyorsabb, pörgősebb, hatékonyabb volt...Akkoriban 1 értelmes fájlkezelő volt alá, a SpeedCommander, meg az alatt tömörítettünk, mert cefet gyors volt stb stb)

    King Unique és szabonagyur
    Így, 2021-ben engem rohadtul nem érdekelnek azon cégek, akik nem tudnak 64 bites verziókat legyártani, avagy ami még bosszantóbb, hogy "papíron" 64 bites programokat adnak ki, de közben meg 32 bites folyamataik/moduljaik csücsülnek a háttérben... :W

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák