Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz janos666 #14987 üzenetére

    Miért, egy mezei, laikus felhasználónak kell átnézni a program forráskódját, más aki kompetensebb ebben a témában az nem teheti meg, nem tette már meg? Meg ha bármi gond lenne, nem kívánt módosítás stb., akkor nem lenne attól hangos az IT sajtó, nem foglalkozna ezzel számos cikk?
    Másképpen fogalmazva, tudsz mutatni olyan esetet akár innen a topikból / fórumról, ahol a Rufus által kreált telepítési adathordozóval telepítve bárkinél gond lett volna utána a Windows 11 működésével, közvetlenül utána meghekkelték a rendszerét, vírusos lett, stb? Szerintem nem feltétlen, pont ezért felesleges ezt ennyire túlmisztifikálni. :N

    Semmi gond, most már akkor legalább ezt is tudod, ahol amúgy Windows 10 óta (kb. 8 éve) nem újdonság az ESD ISO (install.esd), sőt pl. standard funkciófrissítéseknél (nem eKB) a Windows Update is eleve azt tölti le és azzal upgrade-el.

    A FAT16/32 a standard támogatott fájlrendszer UEFI bootolási módban, de modern alaplapoknál már egy ideje (évek óta) az NTFS és akár az exFAT is, mint a linkelt bejegyzés szemlélteti. Custom firmware használata esetén igen, valóban lehet mókolni és sok minden megoldható, de ugye a jelen esetnél most vélhetően nem erről van szó, hanem standard UEFI fimware-ről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák