Új hozzászólás Aktív témák

  • tpotyka

    junior tag

    válasz King Unique #15293 üzenetére

    Bekezdésed/1. Jelen felhasználó kb. jobban tudja azt, hogy mit akar célként elérni, mint hogy az adott prg mire képes és az v. bmi részcél hogyan érhető el vele, ill. mi a célhoz az optimális kiinduló lépés.
    Nemrégi, a másik topic-ban linkelt válaszodban viszont nyilván még vehetted figyelembe az egyéb D backup mentést érintő szempontjaimat, mert külön nem említettem, csak a fejemben sorakozott megoldandóként.

    Bekezdésed/2. Rendben, köszönöm a választ. Ez így jó hír, reméltem.

    A helyzet, hogy az ezisazis oldalon nem nagyítható és nem mindig jó minőségű a lefotózott képernyő, szóval a tenforums.com tanulmányozása és felülértelmezése mellett döntöttem. Próbálom túltenni magam az ottani Win10-en, az egész más mintahardver felálláson, a 2016-os képernyőképeken, s a 2021-es, ígéretük ellenére nem frissített leíráson, de azért több a megértést segítő magyarázat – noha nem magyarul, de legalább magyaráznak többet (bár nem eleget). :)

    Visszatérve az inkrementális kérdéskörre. (Ami épp nem része a Free Macrium-nak, de nekem praktikus funkció volna.)
    1 – Véleményed szerint éppen jó lesz a Macrium R. inkrementális backupra is (az adatmentéshez) vagy van más erre jobb prg? (A magam részéről inkább szavaznék egy átfogó rutinra 1 prg-mal, amit differenciáltan lehetne hasznosítani. Akár úgy is, hogy szeparálva, pl. D mentésből jóval többször kisebb mennyiség, mint a C rsz lemezkép legyártása.)
    2 - Azt lehet tudni, hogy a 30 nap letelte után rögtön minden nem Free funkció, pl. inkrementális mentés is csak fizetősre váltás fejében működik? (Bár a differenciált lemezkép még a Free csomag része a tenforums szerint. Tehát az áthidaló megoldás lehet, amíg eldöntöm, hogyan tovább később.)
    Nagyon köszi!

    (A másik javaslatod, az AOMEI Backup Standard is tágabb funkciókkal a fizetős változatban működik. Mostanra maradnék a Macrium mellett, ennél már nem nulláról kezdem.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák