Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz 3.Aragorn #19416 üzenetére

    Lásd a #8834 és #18988 számú hozzászólásokban leírtakat.
    Ha biztosan működő és jogtiszta termékkulcs, szoftverlicenc kell, akkor az nem feltétlen a pár ezres árkategória, ami mostanában többször ki lett itt újra tárgyalva pl. ennél és ennél az esetnél, elég csak rákeresni az ilyenekre.

    Vagy ugye lehetett volna venni Windows 10/11 Home / Pro rendszerrel gyárilag előtelepített laptopot és akkor eleve nem lenne téma ez. De ha pl. gyárilag Windows 10-zel előtelepített a laptop, akkor arról eleve ingyenes a váltás Windows 11-re, annak ugyanazon Home / Pro / egyéb kiadására, ez esetben nyilván nem kell új termékkulcsot venni.

    (#19411) edeleny:
    Itt az lett volna lényeges információ, hogy a "most" pontosan mit jelent, mi változott a korábbi, gyorsabban bootoló állapot óta. Vagyis netán pl. 3rd party program lett telepítve, vagy Windows-frissítés, vagy illesztőprogram-frissítés, maga a Windows 11 naprakészre van frissítve?
    10 másodperc csak maga a POST folyamat, mi ez, legacy BIOS-os retro PC, nincsen UEFI Fast Boot? :Y

    (#19425) Zoz:
    A hírhedt A400. :D
    A HDS felülettesztnél mondjuk a sötétebb zöld színű blokkok még nem feltétlen jelentenek hibát, de ugyanakkor nem is ideális (világoszöld végig), mert az azt jelenti, hogy ott nehezebben olvasható a meghajtó. Az adatátviteli sebességnél meg ugye nem a szekvenciális maximumok a lényeg OS futtatásánál, + eleve be tud lassulni minden SSD, ha elfogy az SLC cache. Mármint írásnál, mert amelyik olvasásnál is, az már nem annyira oké.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák