Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz mefistofeles #3806 üzenetére

    Szerintem jó az, ha mindenki tudja használni, aki csak akarja. Neked semmi hátrányod nem lesz belőle, hogy a másik egy régi gépen Win 7-et vagy Win 10-et, vagy Win 11-et futtat. Hivatalosan nem foglalkoznak a nem támogatott gépekkel, így megkapod 1:1-ben ugyanazt, mintha mások nem tudnák futtatni. Akik meg rá tudják barkácsolni a meglevő régi gépeikre, és elégedettek az eredménnyel, miért ne használhatnák úgy.
    Itt egyedül a HW gyártók szenvednek el egy olyat, hogy nekik jó lenne, ha a C2D-től az i7-7000-ig mindenki, aki 11-est akar használni, kivinné a szemétdombra a gépet, és felb..ná a kupac tetejére, és menne újat venni.
    Az előző verzióknál meg az volt a baj, hogy az emberek k.va nagy része inkább akart maradni az XP-nél vagy 7-esnél pl.
    Most sokan még a 10-esen sem akarnak maradni, és váltanának, de most meg van rá egy kis korlát szabva, így garantált, hogy olyat nem fognak elérni, hogy minden windows-os gépen a 11-es fut. Már a 10-esnél is gáz volt, hogy hiába hazudták, hogy már csak ezt kell megvenni, mert ez az utolsó, sokaknak így sem volt opció, így nem is tudott totálisan elterjedni. Sok gépen fut a mai napig 7-es.
    100-ból 58 gépen van Windows 10, 25 gépen Windows 7.

Új hozzászólás Aktív témák