Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz LLKobe #3946 üzenetére

    Én eddig amit találtam előrelépés, az az ablakoknál a középső ikon a 6 féle osztással, a középre rendezhető ikonok a tálcán, meg az új ikonkészlet, valamint a frissítések elhalaszthatósága, több és jobb téma.

    Ami hiányzik, az a tálcán jobb gomb a feladatkezelővel, az alapértelmezett programokhoz társítás egyszerű verziója, és a dátum a tálcán, de ezeket tudtam korrigálni. A feladatkezelőt a start gomb jobb gombra elérem, az alapértelmezéseket megadtam 1x, ha felmerül valami új, akkor 1x megadom, az óránál meg átalakítottam a dátumot 2021-10-13 formátumra.
    A gépházat szerintem illett volna rendbe rakniuk, és átvinni mindent a vezérlőpultból oda.

    Amit felhoztak, hogy 11-es változtatás:
    1. Start Menü: Én kikapcsoltam az ajánlott részt és kiszedtem az összes kitűzést, így nekem csak egy üres fehér táblát hoz fel, aminek a tetején ott a minden program. Jó sz*r, de már hozzászoktam, csak akkor lépek ide, ha alt+f4-el nem hozza fel a kikapcsolást.
    2. Ablak középső ikon. Az jó.
    3. Gépház. Az sz*r.
    4. Több asztal: Nem használom.
    5. Widgets: Nem használom és nem is érdekel.
    6. Bill kombinációk: Nem használom, nekem nem kellenek.
    7. Teams: Nem használok semmi ilyet.
    8. Focus assist: Nekem nem kell.

    Ez így egy nagyon kicsi előrelépés a 10-es után a számomra. Jobb a 11-es, de azért inkább mondanám csalódásnak, hogy csak ennyi. Szerintem amit eddig kaptunk, az befért volna a 10-es egyik frissítésébe is, de igazából nekem mindegy, hogy mi a neve és az az 1-2 óra sem tétel, amit a telepítés és a beállítás elvitt.
    A burkolat alatt azért remélem a 10-es windows-on kívül vannak jó kis fejlesztések. Az új Intel CPU-k nekem baromira bejönnek, kíváncsi vagyok, hogy Windows oldalról a 11-es elég jó lesz- hozzá, meg az Android alkalmazásokba is látok potenciált.

Új hozzászólás Aktív témák