Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz kraftxld #55234 üzenetére

    A Win update, legjobb tudomásom szerint.
    De már megvolt amúgy minden... admin commandline-ból win update kilövése, szemetek kitörlése, frissítések újrakerestetése, reboot, megnéztem a registry-t CCleaner-rel, még a böngészőcache-t is ürítem rendszeresen, Internet Explorer el van távolítva teljesen, hogy még az se tátongjon mint biztonsági rés, mást már nem tudok csinálni neki. :D
    Tele az internet ezzel a svchost nyavalyával amúgy, az összes tippet kipróbáltam itt a hónapok alatt, és mindig visszatér a gond.
    Van, akinél a változatosság kedvéért nem a CPU-t zabálja, hanem a memóriát... mondjuk még mindig az a jobb, mert az van a gépben, és ha elfogy, az SSD mellett nem nagyon érzi az ember, hogy swapet használ.

    Kicsit mókás lenne, ha emiatt services-ből kéne tiltanom az egész hitvány Win Update-et egy legál rendszeren... :D Mégiscsak jobb lenne, ha a kritikus frissítéseket megkapnám, mert azokat engedném neki, csak a Win10 előkészítő- felkészítő-felmérő telemetria blabla izéket nem kérem.

    Microsoft szemét (Defender, MSE) letiltva/deaktiválva (régebben az MSE is szeretett CPU-t reggelizni, ráadásul a fingerprint readeremnek is bekavart), de ez már a múlt.

Új hozzászólás Aktív témák