Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz King Unique #147007 üzenetére

    "sőt pont az lenne a probléma, ha egyáltalán nem kellene jelszót vagy PIN-kódot megadni és alapértelmezett lenne a passwordless autologin"

    Akinek ez kell használja, pont itt a topikba éves szinten kb. 50 kérdés éppen az autologinról szól, vagyis van rá igény.
    És az 50 kérdésből 50 leírja hogy a lánynevén userpasswords2, ma netplwiz nem működik, hiába veszik ki a pipát/meg se jelenik az opció.

    Szerintem egy számítógépnek és a rajta futó bárminek kell engem szolgálnia és úgy működnie ahogyan én szeretném. Ebben biztosan lehet hibát találni, esetleg agyament aberrált ötleteim is támadhatnak de az a dolga hogy végrehajtsa. És mivel Win vonalon még a felület aprólékos testreszabását is megnyirbálták, egy Windows2000-be 500x több lehetőség volt a színek, aktív ablakok, inaktív ablakok, címsorok, bteűméretek stb.stb. egyéni és DPI méretezésére, ez ma sehol sincs. csodálkozol hogy akkor font és egyéb tweak programokkal verik szét a rendszert?

    Szavam nem lenne ha a Windowst egy KDE szintű beállítási arzenállal szállítanák de ennek töredéke sincsen meg a gyári rendszerben.

Új hozzászólás Aktív témák