Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Laslow #13634 üzenetére

    Ezzel az akku merüléssel én is küzdök (L620), és bennem is felmerült a Battery, a Weather Flow, és utána persze az Insider Pro, mint ludas. A Weather Flow-t átállítottam manuális frissítésre, bár előtte is 3 óránként frissített, a Battery-t leszdtem, helyette jött az Insider Pro, amiben a figyelmeztetéseket, meg az összes akku figyelő módját kikapcsoltam. A háttérben csak az Insider Pro, a Weather Flow, és a Super Calendar futása van engedélyezve. A merülés nem változott semmit sajnos, sőt megcsinálja azt, hogy az egyik éjszaka töltőről levétel után kb 5 órán keresztül semmit nem merült, következő nap pedig amint levettem a töltőről egy óra múlva máris zuhant a töltöttségi szint, és reggelre anélkül hogy egyáltalán hozzányúltam volna a telefonhoz, 25%-ot merült.
    Ma újratettem az Ambert, immár kábelen, és meglátom mi fog történni, mert engem is baromira idegesít a merülés a tétlenség alatt, amikor a telefon gyakorlatilag semmit nem csinál.

    A beállításaimnál egyébként a Wi-Fi lekapcsol zárt képernyőnél, a mobil adatforgalom letiltva, BT és az NFC kikapcsolva, emaileket manuálisan ellenőrzi csak. A Weather Flow 6 óránként frissít, az InsiderPro-ban kikapcsoltam megint az akku figyelést.

    Amit nagyon furcsállok, hogy bár úgy állítottam be a telefont, hogy lezárt képernyőnél bontsa a Wi-Fi kapcsolatot, ennek ellenére mikor megnyomom a feloldó gombot, a Wi-Fi ikonon a teljes térerő látszik azonnal, mint amikor él a Wi-Fi kapcsolat. Nekem úgy tűnik, mintha valami bekapcsolva tartaná a Wi-Fi-t, csak nem tudom mi lehet az, és miért.

Új hozzászólás Aktív témák