Új hozzászólás Aktív témák

  • Disorder7

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nagyon egzotikus problémám van.
    Adott egy DIGI 100/100 előfizetés, amit a saját TP Link Archer C5-ömmel használok. Kábelen hibátlanul megy 90/90+. Wifin viszont 2,4 és 5 GHz-in is a max letöltésem 30-40 között van, míg a feltöltésem viszont hibátlan 90+. Localban ha mondjuk a desktopról másolok az androidos telefonra vagy a laptopra, 4-500Mbit simán a letöltésem. Tehát csak a Digin keresztüli letöltésem nem jó wifin.
    Sok eszközön próbáltam (iPhone, S8, iPad, windowsos laptop, PS4.. stb.), mindenhol ez a jelenség. Wifi analyzerrel megnéztem, nem túl zajos a dolog - meg hát ahogy mondtam, a feltöltésem hibátlan. Feltettem a DDWRT-t, nincs különbség.

    Ezután ma vettem egy új routert, TP Link Archer AC2300. Pontosan ugyan az a jelenség. 30-40 le, 90+ fel. Akárhol a lakásban, a router mellett állva, stb.

    Felhívtam a DIGI-t, nem tudtak rá mit mondani. "Ha kábelen jó, akkor nem az ő dolguk". Ez jogos valamilyen szinten, VISZONT, a kollégám pár lépcsőházzal arrébb lakik, szintén ez az előfizetése van, egy másik random TP Link router, és pontosan ugyanez a jelenség.
    Őszintén, már ötletem sincs mi lehet. Minden csatornát, freki szélességet, stb. kipróbáltam, de nincs változás.

    Van bárkinek ötlete, mi lehet?
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák