Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz notika77 #195648 üzenetére

    Van még hátra 22 nap, ebből csak 19-en kell megjelennem, az egész jó, már 3 nap kimenő. :DDD
    Az a baj, hogy a régi Tier 9-10 tankjaim egy másik accounton voltak (az account már nincs meg, mondjuk úgy elajándékoztam családon belül, hagyjuk is a témát), szóval most Tier 8 a maximum (abból viszont fosásig), meg egy pár Tier 9-es azt várja, hogy bekerüljön a garázsomba (pl: E-75, ST-I, M46 Patton, van amik már normál úton ki vannak valamennyire fejlesztve XP-ből, másokat meg tervrajz töredékekből tudnék nyitni), illetve most tartok az Obj.430 felé (már T-44-en vagyok, de az nem fullos még).

    Nem tudom van-e értelme csak azért elsütnöm most ezeknek a tankoknak a beszerzését, hogy aztán az event miatt tokeneket gyűjtögessek. Soha eddig egyetlen grindelős eventen nem tudtam végigmenni, vagy az érdeklődésem hagy alább, vagy egyszerűen időm nincs elég arra, hogy folyton a játékban legyek. Bár ahogy nézem itt a matekot, azért talán nem lehetetlen.

    Bár a napi adaggal (amit Tier 9-10 nélkül is meg tudok csinálni) lassan megvagyok, de szerintem a legnehezebb a Tier II-es tokent begyűjteni... istenem ami ezekben a csatákban megy. A WG ezen a szinten aztán végképp nem törődik a tankok közötti esélyegyenlőséggel, egy adott pályára OP-nak számító tank ledarál simán 8-10 ellenfelet is. Ami nem baj, csak akkor kerüljön már a mi csapatunkba is néha ilyen... :D

    (#195651) CirrMee: Nekem csak a tegnap vásárolt Challenger adja a szopórollert. Eddig 12 csatát játszottam le vele és 0% a győzelmi arány. Pedig gondoltam milyen jó lenne vele a Tier 7-es tokent behúzni, meg x4 XP is van, de semmi. Teljes agyrém. A többi tankommal (mondjuk úgy, hogy Tier 6 és felette) viszont aránylag nyugis a játék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák