Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz po1son #216376 üzenetére

    Igen, én is ezért nem tudom eldönteni. Mert amúgy mindenhol azt írják, hogy ha eléred a 10-es szintet a csapat előrehaladásban, akkor megkapod a parancsnokot, és sehol sem szólnak arról, hogy csak akkor, ha a személyes szinted is elérte a 10-est. Amit kiemeltél, az azt feltételezi, hogy így van, és ez a rész tovább erősíti a gyanúmat, hogy tényleg így van (ott a feltételes mód):
    "The main prizes (for your personal and team progress) await you at Level 10 of the team progression. You can earn a unique commander with the appearance of your chosen Content Creator and an exclusive voiceover..."
    És persze tavaly is úgy működött, hogy csak akkor kaptad meg a commandert, ha te is elérted a 10-es szintet. Ezért nincs is Skill parancsnokom.
    Plusz a WG soha nem adott 4 skilles parancsnokot csak azért, mert választottál egy csapatot. Ha így lenne, most már senki sem játszana ezzel a móddal. Sőt, a sok sült galambra váró player miatt szerintem még Daki sem érte volna el a 10-es szintet.
    Mondjuk a korrekt dolog az lett volna, hogy mindenhol, ahol megemlítik, hogy a csapat 10-es szintje után jár a commander, ott tesznek egy zárójeles megjegyzést, hogy "de csak akkor, ha a saját szinted is elérte a 10-est". Csak persze a WG-nél az eventek leírása ritkán teljesen egyértelmű, legtöbbször a sok szabályból kell összelogikázni a lényeget.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák