Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz hulp01 #223633 üzenetére

    Ez egy kísérleti ranked a két szezon között. Nem is számít bele a következőbe, tokenek sem járnak érte. Rövidebb ideig is tart. Remélem ezért csökkentették a jutalom aranyat és nem marad így az igazi szezonban. Most 2000 arany jár érte ha végigviszed, eddig 2500 járt és ugye pont 2500 arany egy battle pass fejezet vagyis 1 rankedből pont lehetett egy battle pass fejezetet venni.

    Ruszki szerveren 2350 aranyam volt free2play, ilyen-olyan küldetésekből, eseményekből meg előző rankedekből. Ott ugye nem volt még sok 10-es tankom így nem tudtam a szorzókat kihasználni, nem volt esélyem mindegyik divíziót megcsinálni. Na szóval azon bosszankodtam hogy 150 arany hiányzik a battle pass fejezet megvásárláshoz, de pénzt nem költök a játékra, hogyan oldhatnám meg ezt a helyzetet. Rájöttem hogy ha telefonszámot adok meg az acc-hoz akkor kapok érte 100 aranyat. Na már csak 50 arany hiányzott. Mondom próba szerencse benevezek pár 1v1-es wg tornára. A második tornámon a következő történt: a csoportkörben 4-en voltunk, abból 2 nem állt ki, a harmadikkal döntetlent játszottam, a csoportkör utáni ellenfelem szintén nem állt ki és mivel így hamar továbbjutottam és 32-re kellett kerekítenie a mezőnyt a rendszernek így a következő körben erőnyerő lettem vagyis nem kellett játszanom és úgy mentem még 1 körrel előrébb. Aztán a 32 között meg elfelejtettem átrakni magam a bal oldalról a jobb oldalra a csatabehívónál így technikai vereséggel kiestem (gondolom egy csomó aki nem állt kiellenem és mások ellen hasonló okból történt, elég idióta a rendszer, könnyű egy kis nem odafigyeléssel elcsúszni a banánhéjon). Na mindegy, a lényeg hogy a 32-be jutásért már járt a 100 arany. Úgy nyertem 100 aranyat hogy a pályán az egész tornán senkit nem győztem le. :D
    Megvettem belőle a battle pass fejezetet és most abból van több hét prém napom meg egy csomó egyéb jutalom amik free2play játékosként baromi jól jöttek.

Új hozzászólás Aktív témák