Új hozzászólás Aktív témák

  • Templomegere

    senior tag

    válasz a_tesz #1407 üzenetére

    nyissatok már fel egy motorháztetőt :D Ott elöl ahova a madarunk megérkezett semmilyen felfüggesztés elem nincs . Madarunk a lámpának csattant elsőként , szóval az igazán nagy maflást az kapta . A motortérben felfüggesztési alkatrész vajmi kevés van , sőt inkább nincs . Van a torony , az ugye nem fog elmászni egy filézett madártól , és eljutottunk odáig hogy más nincs is ..... kormánymű ha fogasléces akkor alul van a bölcsőn , vagy a homlokfal előtt alatt . oda madarunk elég nehezen jut be olyan állapotban hogy rendet is tegyen , oda max kipihenni magát ment , és bevárni a többi részegységét .

    A lényeg hogy az igazi csapást a lámpa kapta (plexi és szét sem tört )+ hűtőmaszk , ezek után futóműre veszélyes erőhatások nemigen látogattak beljebb , és mint írtam nincs is ott olyan alkatrész .

    Lengőkar alul van , golyaláb szintén alul a torony és doblemez védelmében , teleszkóp , rugó szintén , toronycsapágy szintén . összekötő szintén , kormánymű szintén ,stabilizátor szintén alul figyel .

    Ami még elképzelhető lenne az szerintem valami hidraulika cső sérülés vagy ilyesmi . Vagy a hűtő sérülés , akár víz akár levegő hűtő . Motor erő csökkenés is megmagyarázhat mindent .

    Mindez SZERINTEM !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák