Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz steveetm #1033 üzenetére

    Az utolsó postom ebben a témában mert makacs vagy és nem látod amit mondani akarok:

    ''Kék szarokból nagyobb spell uptot rakok össze mint aréna cuccból''
    Hol írtam én kék szarokat? Te is egész végig endgame HLI-t írtál.

    ''Mondóka másik fele, gondolom akkor nem láttál még healer spec embert arénában, és bliz is csak tréfából tett be csak hupos aréna szetet.''
    1. te írtad, hogy megöl egy ugyanolyan skilles másik ember, flash healba még nem haltam bele a wowban.
    2. ugyanaz mint az előzőre: legyen 1000 healup a pvp set, de legyen 1500 a(z endgame) pve szett mert itt is ott is healelni kell.

    :(((
    Elhiszem, hogy idegesít a dolog de ne forgasd ki a szavaimat pls.
    Én azt hiszem érthetően leírtam mire gondolok.
    Ha neked 100 hp-d van és ütsz 10et a másiknak meg 60hp-ja de üt 20at akkor jóhogy ő győz, de meg is érdemli a 20-at ha egyszer az egész hli endgame instákat kitakatította érte. (jah és nem csak egyszer mint az, aki összeszedi a pvp ''árát'' és megveszi, hanem lehet, hogy egy darabért 20x lemegy és nem esik.)



    szepi:
    na ez az ami nagyon nem igaz. hiába megyek én a kis pve talentemmel meg pve gear-emmel arénázni, aki kicsit is komolyan gondolja a PVPt szénné aláz. múltkor mentünk egy 10 menetes 5v5-öt. 10/10 kaptunk ki. azt hiszem, nekem ennyi az arénákból elég is volt.

    Ezt akkor kellene megnézni, ha egy durván pve felgearozott player (pls ne keverjük a healert meg a dps-t, legyen egy dps shadowpap! ) átmegy pvp talentre, és marad a durva pve ruciban. Akkor lenne összehasonlítási alap. Egy pvp arena setgeart ne hasonlítsatok már 5 fős pve kékekhez pls...hasonlítsátok azt az 5fős pvp kékehez.



    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák