Új hozzászólás Aktív témák

  • gabranek

    aktív tag

    válasz Rizzo #32705 üzenetére

    pont ma beszélgettünk erről egy kollégámmal, hogy az utóbbi 1 hétben valami hihetetlen mértékben elszaporodtak az idióta emberek a játékban. Tegnap már ott tartottam, hogy a napi frostot sem tudtam megszerezni a huntimnak, pedig 2 órán keresztül próbálkoztam, és nem vagyok egy mindenkit lefikázós, én jobban tudom típusú ember :U
    Kezdődött azzal, hogy Halls of Lightingban 3x wipeoltunk trashen, mivel a tank képtelen volt bevárni a healert...negyedszerre már nem próbálkoztam, hanem leaveltem.
    Ezután bedobott POS-ba, ahol is indulás előtt a tank bejelenti, hogy csak azért jelölte be a tankolást, hogy gyorsabban berakja, de ő valójában dps :Y (amúgy ezt az emberkét folyamatosan figyelmeztetni kellett, hogy váltson már át crusader auráról, meg buffolja fel a partyt). Aztán jött egy tank és egy healer, akikről tényleg egy rossz szavam nem lehet. De hiába a jó tank és gyógyító, ha a dps-ek "szarok bele mindenbe" idióták. Elég lett csak egy pillantást vetni a dmg meterre, ahol is a tank volt a 2ik helyen 2,5k-val (az első természetesen én voltam valami 5,5-el, de egy gearelt pure dps-el ez nem olyan haj de nehéz :) ).
    Az egész szerencsétlenkedésre a koronát az tette fel, amikor nagy nehezen és wipe hegyek után elértünk a hegy tetejére...a tank mindenkit figyelmeztetett, hogy meg kell várni míg a boss támad. Csodák csodájára egyik dps sem kezdett magánakcióba, viszont Tyrannus az istennek sem akart támadni :) Szerencsétlen tank ott táncol előtte, de az meg rá sem bagózik, hanem egy kis idő múlva visszaugrik a sárkányra :)
    Na kb itt ment el az egésztől a kedvem, és miután a tanknak is elege lett, leaveltem is.

    田中れいな

Új hozzászólás Aktív témák