Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    válasz birno #33513 üzenetére

    1. Ha olyan cuccot akarsz kidobni, ami fontos lehet, mindig rá fog kérdezni. Addonnal szerintem ki lehet kapcsolni, de ne tedd. Epiceknél ilyenkor még be is kell írnod, hogy delete. Ez azért van, hogy a GM-eket minél kevesebb itemvisszakéréssel zaklassák.

    Olyankor kérdez rá a cserére, ha az item soulbound-os lesz, ha felveszed. Soulbound-os itemet már nem adhatsz el másnak, sem az ah-ban, csak a vendornak (vagy csak kidobod).

    Két fajta cucc létezik (van még, de neked ezek fontosak első körben):
    Binds when equipped - akkor válik soulbound-ossá, amikor magadra veszed.
    Binds when picked up - akkor válik soulbound-ossá, amikor kiveszed a mobból. Ezekre szintén rákérdez, ha partyban vagy például.

    Ha instában lootolsz ilyen itemet, 2 órád van átadni másnak (ha enchantolod vagy követ teszel bele, akkor ez az idő nullázódik), de csak olyannak, aki jogosult rá, vagyis ott volt veled a mob vagy boss megölésénél.

    2. Ha nyomod a shift-et, látod az összehasonlító statokat, de van ilyen addon, igen, Ratingbuster a neve.

    3. Ehhez nem kell addon. Jobb gomb azon a fülön amit állítani szeretnél, és feljön egy opció menü, ahol pl. a színeket, méretet, vagy annak a fülnek az átlátszóságát is állíthatod.

    4. Én nem tudok ilyen megoldásról.
    Viszont kereshetsz az Interface menüpont alatt valahol egy olyat, hogy Sticky Targeting. Ha be van kapcsolva, kell Esc-et nyomni target törléshez, ha nincs, akkor nem.

    [ Szerkesztve ]

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák