Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz DrGonzo22 #43047 üzenetére

    Nekünk nincs azzal bajunk, hogy te a játék 20-30%-át játszod csak

    Ezzel azért kicsit vitatkoznék. Ha kiszedjük a hc raidet, akkor nem a játék 20-30%-a marad meg, hanem a 95%-a. Pont ez a lényege a 4.3-nak, hogy a raideket is végig lehet már járni casual gamerként (nem csak az lfr-t de a normalokat is).

    Emlékszem, cata elején még raider guildben voltam, nem sok fogalmam volt a raidről (akkor kezdtem a wowot). Elolvastam a taktikát meg a kasztomnak megfelelő leírásokat, mindent úgy csináltam, aztán amikor egy este 30-40 próbálkozásra se sikerült egy boss se, és mondták, hogy erről szól a raid (mármint 1000 halál, hátha megfekszik a boss), akkor megállapítottam, hogy ez nem nekem való. Most meg végigjártam a quest lánccal az új instákat és az új raidet és tök érdekes volt lore meg szórakozás szempontjából. Szórakozás(!) és nem folyamatos szívás. Arra ott a munkahely. Meg a hc raid :)

    És a nagy raidereknek, akik aztán továbbmentek más guildekbe hc-zni, még ma is csak 2-3k achi pontjuk van, nekem meg kicsivel 10k felett. Erre aligha lehet azt mondani, hogy csak a content 20-30%-át láttam.

    És hogy elkeserítselek, a panda még inkább ebbe az irányba fog menni, mert a blizz is rájött, hogy a hc gamerekből nem lehet megélni, a tömeg adja a pénzt. És ha a tömeget kizárjuk a content egy részéből, akkor a tömeg elmegy és nem ad pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák