Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz arpi6k #4431 üzenetére

    Egy rugó ismerős szövegét idézném:

    Mas forumra irtam mar, csak copypastelem ide:

    fejlodesre az alap a legjobb. Keves sebzest kapsz be, olcso ss spam talentelt evis. Igazabol kb 14-16 pont assa a tobbi combat.

    Ha van 2 jo daggered es szeretsz torozni akkor igy is tolhatod. Elmesz 3/3 Iniig es 3/3 Ambushig. Kezdesz Ambushhal, majd Gouge(ha megvan az ini es az amb akkor kitolhatod imp gouget 3/3ra) kicsit varsz, hogy legyen energy de kozben mogeje mesz, majd BS, es ks, es ujra bs.

    Vagy egy masik alternativa (nem daggeres buildre, kicsit inkabb pvp): kezdes CS, majd Ghostly Strike, es ss spam, es Evi (esetleg mehet bele egy KS is, ha hamar fenntvan a 4-5 kombo). 32 on teszel 1 pontot Dirty Tricksre, majd tovabb mesz Hemorragera. Ekkor az SSt csereld fel Hemora a billentyuzetenmert ezt fogod nagyresz spammolni. Ha az megvan esetleg meg 1 pontot tehetsz Preparationra.
    Lvlezeshez ezen az agon nincs ertlme tovabb menni. Vagy atmessz Assasinra Idaig vagy Combaton folytatod Igy. Arra figyelj, hogyha nincs stun allatt az ellen, akkor tolj egy Ghostlyt, mert jo kis dodget ad jopar secre.

    Igazabol gyakorlas az egesz. Szinte minden sablonos es kevesbe sablonos talentet kiprobaltam jo par kozte sajat fejlesztesu, elment 1-2k G-m a talentezgetesre. Azzal jatsz ami ugy erzed fekszik neked :)

    Minden kezdo rugonak: NEM KELL KIKERULNI AZ ELLENT, eleg ha atmesz rajta, hogy mogeje kerulj.

    Gl, Hf.

    Arra figyelj, mindig a NAGY SEBZESU lassabb fegyo legyen MH ban, a gyors OH ban. Egyetlen kivetel van, a Mutilate build, mert ott 2 nagy sebzesu lassu dagger kell. Meregnek Instant/criplinget hasznalj, vagy ha lesz kesobb deadlyt (de azt inkabb csak pvpben vagy elitek ellen instaban)

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák