Új hozzászólás Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    Ha faék egyszerű kaszt kell, akkor válaszd a rugot.

    1.) Egyrészt rengeteg küldi triviális, mivel sok mob mellett el lehet stealthelni és el lehet kábítani őket, így fel lehet venni a földről holmikat vagy növényt/ércet kibányászni harc nélkül vagy elosonni a célpontokhoz, stb..
    2.) 34. szinttől a vanish-sel mobok ellen szinte minden harcból ki tudsz menekülni és nem kell hullához rohangálni meg sokat költeni javításra.
    3.) Ha a deadly momentum glyphet megveszed és berakod 15. szinten, akkor a recuperate folyamatosan aktív lesz, ami egy ~1%hp/sec healt jelent. Nem kell szinte sose leülni enni, ezért kevés a downtime.
    4.) Magas szinten nagyon sok régi raidet lehet vele solozni (vanillától bc-ig mindent, és sok wotlk raidet is), csomó transmog geart egyedül is könnyen össze lehet szedni.
    5.) A skillek megtanulásával minimálisan kell foglalkozni, ha csak pve-zel, akkor 7-9 skill van összesen (talent függő), amit használ, ebből 2-3-nak 2 vagy 3 perc a cooldownja.
    6.) 80as szintig 2mp alatt halnak a mobok, 85-ig meg 5mp alatt. 85 után néha kell 10 mp is..
    7.) Ha raidelni is szeretnél, akkor akár tv-zhetsz vagy olvashatsz is hentelés közben, mivel a rugonak kb. 60-70% az üresjárata a többi kaszt 20-30%-ával szemben (gy.k.: 10 percből 7 perc azzal megy el, hogy energy-re kell várni, hogy egy skillt lehessen használni.)
    8.) Ha szörnyen béna játékos is vagy, rugoval úgy is ki lehet hozni a max dps ~70-90%-t (talent függő), ha mindössze 2 skillt használsz az egész harc alatt. Persze csak ha rajta maradsz a bosson.

Új hozzászólás Aktív témák