Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz DrGonzo22 #65212 üzenetére

    Elég valószínűtlennek tartom, hogy az aki 5 hónap gyakorlás után megöl 9 bosst, az 2-3 ajándék item segítségével 2 hét alatt végig tudna lovagolni az egészen.

    Az az 1-2 legendary item miben lenne más, mintha most teszem azt klán1 és klán2 ugyanazzal a setuppal játsszik, ötödik boss egy hatalmas dps check és megakadnak rajta.
    Az RNG meg úgy jön ki, hogy klán1-nek csupa dps cucc esik, ráadásul azokból is a legjobbak, klán2-nek pedig tank meg healer cuccok főleg. És ehhez még azt is hozzáteszem, hogy hiába lesz szupererős tankjuk, a mechanikák miatt lehetetlen egy tankkal leütni a bosst, így klán2 a hajára kenheti a lootot, míg klán1 a tonnányi dps cuccal megtámogatva nevetve leveri a bosst és halad tovább a progressel, míg klán2-nek további két héten keresztül csak a már meglévő heal cuccok esnek.
    Azt meg fokozza az egész abszurdságát, hogy azt mondom, hogy klán2 igazából sokkal skillesebb mint klán1, csak így jött ki nekik a lépés és nem tudnak mit tenni.

    RNG az RNG. A Blizzard meg a pénzért dolgozik, nem a játékosok szeretetéért, így simán megeshet, hogy egyszer nem a felső 2000 játékosnak kedvező döntéseket hoz, hanem a maradék 4.998.000-nek. Wildstar is mennyire a HC rétegre alapozott, aztán mindenki megnézheti, hogy hol van most.

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák