Új hozzászólás Aktív témák

  • k.kristof

    őstag

    válasz Telda #69295 üzenetére

    A WoD-nál a problémát egyrészt aa okozta, hogy a Blizzard saját bevallása szerint nem számított arra, hogy ennyi ember akar a garrisonjában lenni egyszerre, és ezt nem bírták az instance szerverek. Mintha nem ők tervezték volna úgy az egész kiegészítőt, hogy alig legyen miért kimozdulni, és mintha nem kaptak volna erről rengeteg visszajelzést már béta alatt. Másrészt meg nem is a legutolsó build ment ki az éles szerverekre, hanem jól azonosíthatóan az utolsó előtti, olyan bugokkal találkoztunk, amit a béta lelövése előtt már javítottak.

    Neked van bétád? Mennyire találkoztál mostanában ilyen hibákkal, és merre? Én vagy két napja nem tudok játszani az egyik karakterrel, mert nincs ott egy NPC, ahol kellene lennie, és nem lehet leadni a küldetéseket. Vagy három-négy ember mindig áll ott, ahányszor benézek, hogy visszakerült-e már... A chat alapján nem egyedi jelenség, több NPC sem spawnol, akit meg kellene ölni egy küldetéshez, mások hiányoznak, és már csak három hét megjelenésig.

    Azt egyébként megint ügyesen megcsinálták, hogy nem ad a Class Hall a followereknek 110-es alatti küldetéseket, ha már van valamennyi 110-es, így a többit nehezebb felszintezni. Pedig ez már WoD-ban is probléma volt egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák