Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz -conrad- #71036 üzenetére

    Noh, első dolog amin megakadt a szemem:
    "Druid. Nem akarok megint 4féle geart összeszedni"
    Már nem kell :) Leather-ön lévő main stat automatikusan vált int / agi között attól függően milyen specen vagy. A secondary statoknak pedig már messze kisebb a jelentőségük, mint régen, mivel nincsenek cap-ek (se crit se haste, hit meg expertise pedig nem is létezik már)

    "Hogyan van ez most, ha szeretnék offspec fegyvert akkor van craft, vagy kiszedem az offspec artifactot a mainspec kárára, mármint azt húzom helyette?"
    Mindegyik artifact fegyvert meg tudod szerezni egy karakterrel, szóval druiddal akár mind a négyet (csak lvl100-on az elsőt, és későbbi szinteken a többit). Viszont ezt is kell fejleszteni, így nyilván az egyik előrébb lesz a másiknál, de ahhoz, hogy minden passive / aktív dolgot megadjon elég kevés pontot elég rászórni, utána már csak a statjait növeled. Minden egyes új szinthez exponenciálisan több pont kell, ami offspec szempontjából pozitívum, mert pl. a 14. szinthez annyi pont kell, mint az első 13-hoz összesen. Ez at jelenti, hogy ugyanannyi pont kell ahhoz, hogy legyen egy 14-es fegyvered, mint hogy legyen két 13-as. Ez később is megmarad, szóval 2 fegyvert nagyjából szinten lehet tartani.

    Mivel nekem a main karakterem is csak 101 még, a classos részhez nem szólnék :)

Új hozzászólás Aktív témák