Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    Sziasztok,
    2013-ban játszottam utoljára, most ismét feltöltöttem az accountomat és nekiálltam kicsit kalandozni. Anno elég hc játékosnak számítottam, így van mindenféle karakterből „raktáron”, bármihez tudnék nyúlni, ezért is kérném ki a véleményeteket. Elsősorban az motivál, hogy tudjak dinamikusan játszani, legyen az PVE vagy PVP tartalom, az online töltött időt szeretném nem a queque képernyőt bambulva nézegetni.
    Ebből is adódik a dilemmám: milyen karakterrel menjek tovább? Célszerűnek találnám, hogy egy olyan dps karakterrel menjek tovább aminek van offspece, legyen az tank vagy healer.
    Egyikkel sincsen problémám, raideltem anno tankként, healerként és dpsként is (nem az lfr raideken).
    Tudom, hogy mit szoktak mondani :), játsszon azzal az ember, amivel szeret, de semmire nem megyek ha tucat-classt választok, ha egyszerűen nincs neki spot akkor nem fogok azzal menni.
    Elsősorban a dps/tank classokat nézegettem újra, ebben segíthetnétek, hogy DPS-ként mennyire van sok belőle, ill. tanknak mennyire jó?
    Demon hunter. Tetszik a tank spec, a dps spec még annyira nem győzött meg, de azért nem rossz.
    Warrior. Tanknak mindig OP volt, szerettem is vele tankolni, ahogy nézem 1 targeten most az arms warrior a jó, fury fene tudja milyen lehet.
    Paladin. Jó az az Ashbringer… kb. amiatt tolnám palával. :)
    Death knight. Anno egész elfogadható tank volt, illetve DPS-en is megállta a helyét, nem tudom most mennyire viable.
    Druid. Nem akarok megint 4féle geart összeszedni. :(

    Ami miatt kicsit elbizonytalanodtam az az artifact fegyverek bevezetése, illetve az, hogy nincsen fegyver loot a raideken/instákban. Ezzel az a bajom, hogy pl. ha warriort választok, és kiszedem az arms artifact fegyvert neki, akkor tankcuccom nem nagyon lesz, ha meg kiderül, hogy hulladék az arms raidelni (anno azért csak pvp-re volt az igazi) akkor meg vagyok lőve, mert fury sem lesz.
    Hogyan van ez most, ha szeretnék offspec fegyvert akkor van craft, vagy kiszedem az offspec artifactot a mainspec kárára, mármint azt húzom helyette?
    Most ott járok, hogy bár megvan a kieg, próbálgatom a karaktereket, hogy melyik milyen, nem akarok leragadni még egyiknél sem, mindegyikkel játszom egy pár szintet.
    Jó lenne egy olyan mellett elköteleződni, amelyik használható is lesz.
    Legutóbb pl. hunterrel raideltem de most nagyon fura lett, survi talent ami nekem tetszik. Csak példa kedvéért, ha ezzel mennék tovább és nem sok helye van raideken mert a survi hunter nem jó dps, akkor nekem nem érte meg.
    Remélem nem írtam nagyon összevissza.

Új hozzászólás Aktív témák