Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz Healbacsi #71042 üzenetére

    +1

    Ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni. A 25-ös szintet (4 napos work orderekkel számolva) 100 kerek nap alatt el lehet érni, ami egy ~2 évesre tervezett kiegészítő életében nem valami sok (arról nem is beszélve, hogy a jobbaknak már 2-es AK szintű a fegyvere).

    (#71045) .LnB: Sajnos a céges tűzfalon szígorítottak, így már nem látok semmilyen WoW-os oldalt. A nevéből következtetve ez egy rare (kék) küldi lehet.
    Két dolgot tehetsz:
    -elküldöd a followerjeidet így is úgy is az XP-ért (ha sikeres a küldi ha nem, a jobb felső sarokban jelzett XP-t, tippre 1500, a followerek mindneképp megkapják).
    -tepersz mint a vaddisznó, hogy meglegyen a szükséges feltétel és elküldöd úgy a followereket,
    ugyanis a küldi egy idő után el fog tünni (írja valahol, de most fejből nem tudom melyik résznél).

    Azt sajna most nem tudom, hogy ha sikertelen lesz a küldi, akkor később megkapod e vagy sem. Ez egy kis utánaolvasást igényel (ha később újra megkapod, akkor nyugodtan küld el akár bukóra is a followereket, mert az elején az 1500 XP nekik igen szép)

    (#71047) .LnB: A scenarióban max olyan 450 repu jöhet, ha jól emlékszem (+10% ha humán vagy). Manát pedig suramar cityben a boros részlegen lehet a legjobban farmolni (már ha unlockoltad, de ha még scenád sincs, akkor tippre még nem készítettél mana bort nekik :) ).
    Amúgy vérmérséklettől függően az 1000 mana nem akkora tragédia. Én a 2000-t is, Suramart járva (virágokat legelve, mobokat ölve, kristályokat felszedve) olyan egy óra alatt össze tudtam szedni. (Lesz amúgy majd olyan küldi is később ahol egy jóravaló 1200-at fog kérni. Na ott én is majdnem áttoltam a billentyűzetem a monitoron..)

    A 2 reveredhez pedig Highmountain és Vala'jar a két legkönnyebb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák