Új hozzászólás Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    válasz Healbacsi #72112 üzenetére

    Az EN raidben il'gynothon és elerethen kívül gyakorlatilag tényleg csak állni kell és püfölni a bosst (normal/hc fokozaton). Il'gynoth ráadásul kb. 80%-ban addok henteléséből áll, rengeteg AOE-val, ami a feralnak pont nem erőssége, szóval k*ra nem a szaladgálás miatt gyenge a feral, hanem a gyenge AOE miatt. De ha vetted volna a fáradtságot, hogy a 2. videót feltöltő többi videóját megnézed, neked is feltűnt volna, hogy kb. folyamatosan a top5-ben van, azon kívül ő a raid leader is.

    (#72114) Tigerclaw

    Az LFR kivételével egyre bonyolultabb a harc taktikája, egyre jobb dps, heal kell, jobban felszerelt playerekkel. Jellemzően szükség van folyamatos kommunikációra harc közben. A megfelelő szintű gear mellett szükség van ideális talentezésre (akár bossonként eltérőre), enchantokra/gemekre, megfelelő flask-re, kajára, potion-ra, vagy bármi consumable-ra, ami elérhető.

    Ha nem vagy mythic progress guildben, akkor ezekre egyáltalán nincs szükség ilyen formában. Normal EN simán beüthető pug-pal is, nem kell semmiféle kommunikáció, de sok olyan boss van, aminek a hc verziója is pugolható. Enchantok, gemek, potik meg csak az ilvl hiányosságok miatt lehetnek szükségesek. Ha normalba bemegy egy raid 855-ös átlag ilvl-ben, akkor már durván túlgearelték az instát és ott csak annyit ér a consumable, mint csepp a tengerben.. De a 855-860-as gear hc raidben sem követeli meg a potik és egyéb consumable-k használatát, mert ha olyan gearrel alapjáraton nem megy le a boss, ott a játékosok gyengék és nem a karakterek.

    A raidfightok 10+ főre vannak belőve.

    A raid fightok konkrétan 20 főre vannak belőve és arányosan gyengülnek/erősödnek, ahogy változik a raid létszáma. De alapvetően minél többen vagytok, annál könnyebb lesz a raid. Viszont béna játékos is annál inkább fordulhat elő a csapatban.

    (#72110) Lokids

    A kérdésre az a válasz, hogyha ismered a bossokat, tudod a taktikát, nincs lényegi változás azon kívül, hogy 2-6-szor annyian vagytok, mint dungeonben. Illetve annyi, hogy a bossoknak több képességük van, de még így se bonyolultak, nem kell hozzájuk érettségi... A trash meg a raidben is trash, max nagyobb sebeznek, de nem kell oda poti meg ilyesmi...

Új hozzászólás Aktív témák