Új hozzászólás Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    válasz Cathfaern #74898 üzenetére

    Semmi nem lesz szürke, ha egy zónát achira letolsz, csak zöld. Full heirloom gearben rested nélkül legalábbis nekem egy karakteremmel se lett semmi szürke, kihívás meg akkor sincs, ha azonos szinten vagyok a küldikkel és akkor se, ha 3-4 szinttel fölötte vagyok. Az EK loremaster achit egy szintező karival csináltam végig, 2-3 területen kívül az összeset le kellett vele tolnom és hiába mentem egymás után végig pl. két 35-40-es területen, a második végére érve se lett semmi szürke és nem voltam 10 szinttel a javasolt fölött.

    "de a blizzardot ismerve amúgy se adnának ilyen választást a játékosok kezébe."
    Nem igazán értem ezzel mire gondolsz. Blizz szemszögéből ha valaki ezeket nem akarja, és kikapcsolja, annak semmi hátránya nincs.
    Ellenben a te verziódnak meg van a hátránya, hogy ha én skippelni akarnám outlandet mert már unom, akkor nem tudom megtenni.

    Na pont erről beszélek, hogy a blizzard nem akarja, hogy te skippeld outlandet. Legalábbis úgy kb. a wod óta folyamatosan az a kommunikáció, hogy a játékos le van f*sva és az van, amit ők akarnak és ha a blizzard szerint a fejlődés során el kell menni outlandre is, akkor csinálhatsz te bármit, úgyis el kell menned outlandre.

    (#74901) Viktor77
    Tény, hogy szép, viszont az ilyen látótávolsággal még nyilvánvalóbbá válik, hogy valójában milyen picik is a területek.

Új hozzászólás Aktív témák