Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Tegnap egész nap kivoltam. Nem tudtam, hogy miért. Elindítottam a Hearthstone-t, három meccs után egy fura érzéssel tettem le az iPadet. Odahúzom anyám laptopját (most szabad volt a vásár, elmentek shoppingolni), elindítanám a LoL-t, de már a loginnál meggondolom magam ugyan azzal az érzéssel. 3DS-t előhalászom, két menet után abbahagytam a tegnap megjelent Super Smasht is, Monster Hunter 4-be bele sem kezdtem, irtóztam a gondolattól, hogy nekem fél-egy órákat kelljen eltöltenem bestiák csépelésével.

    Minden fenti játékot imádok, de tegnap egész végig az a furcsa érzés folytogatott. Aztán leesett, ma töltöm első napom egyetemistaként. Hoppá. Nem ártott volna aludni, de nem tudok. Ez afféle vízválasztó az életemben, máshogy kell megfelelnem a dolgoknak, most már tényleg magamért tanulok, azt amivel majd egész életemben foglalkozni akarok - plusz új környezet, új szociális kapcsolati lehetőségek, meg ilyenek.

    Áh, ha most nem alszom egy két-három órát, az első napom azzal fogom kezdeni, hogy bealszok az egyik előadáson / órán + apám előtt (havonta 1-2x látom) is zombi leszek. :D

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák