Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz l.skywalker #30420 üzenetére

    A jogdíjakkal mindenki tisztában van (valószínűleg ez olt mögötte egyébként). Viszont ettől függetlenül más megtudta csinálni. Nem ez váltotta volna meg számukra a világot, meg nem ettől lettek volna sikeresek, de azért az MS részéről még mindig bent van a nagyon erős US centralizáltság (főleg úgy hogy ők a világ egyik legnagyobb cége, úgy, hogy a többi hasonló cégnek (Apple, Google, Amazon) a portfóliója itt is elérhető (persze kicsi piac vagyunk, de a többieknek annyira mégse).

    Persze mi akik ismerjük a kiskapukat azoknak nagy részben mindegy, de azért a felhasználok 90%-a nem vált régiót, meg nem nézi mikor 300 Huf egy havi GamePass (főleg úgy ha azt se tudják, hogy Xbox-on is van pl. Fortnite vagy GTA).

    Én kijelentem nyíltan, hogy szeretem a Microsft termékeit a WP-t a Zune-t is szerettem. De hogy az is nyilvánvaló még msot is, hogy kicsit el van telve magától, hogy mivel ők a Microsoft, ezért kb. ugyan azon a márkaismertségben vannak mint pl. egy Apple (vagy konzolokban értve a Sony). Hiába próbálnak jó irányba haladni, ha közben azt marketing szinten lerombolják.

    De mondom ez magánvélemény...

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák