Új hozzászólás Aktív témák

  • RockHaRD

    addikt

    válasz oriic #3090 üzenetére

    há ne haragudj, de....

    4 percig bírtam nézni ezt a förtelmet, mert olyan kib.szott hülyeségeket mond a gyerek, hogy sírok... azt már nem is említem ,hogy nagyon gyengén próbálja utánozni a spontanaitást, előre megírt szövege van, amit nem bír normálisan elolvasni (ez főleg akkor jön ki, amikor videót mutat, és nem saját magát...) ez nem lenne baj, hogyha nem próbálná spontánnak beállítani.

    no de a mondandója...

    pont kb 2 órája jöttem ki a moziból erről a filmről (asszony elrángatott), persze úgy mentem be én is, hogy óriás gyűlölet divatból (de persze az előző filmeket is láttam, és sok nagyobb nevű filmet odabasznak még így SZARON is), és most a film után azt kell, hogy mondjam, hogy meglepően sok férfi ült a filmen, pedig azt hittem, h csak tinipicsák lesznek, de nem... és kb 20x fordult elő, hogy az egész mozi sírt a röhögéstől, mert olyan poénokat raktak bele + a végén olyan csata van, ami látványilag szintén sok más filmet odab.szna + k.rva nagy csattanó..

    én tényleg maximális szkepticizmussal (van ilyen szó? :D (van, megnéztem gúgliba)) mentem be, de úgy jöttem ki, hogy ez a film EZERSZER oda-vissza veri pl a Skyfallt, és az új Pókembert is, amiknél pl úgy jöttem ki a moziból, hogy jóvan-jóvan megvolt, de kb nem akarom újra megnézni.

    A csávó a videóban olyan f.szságokat tesz fel kérdésként, amire mindegyikre normális, értelmes válasz van a filmben... az, hogy neki nem esett le, esetleg nem érti (mert kinézem belőle), az már más kérdés, de messze nem olyan rossz ez a sorozat, mint amennyire sokan beállítják.

    Mellesleg zenészként mondom, hogy az alap zenei témája a filmnek, ami köré ebben a filmben kb az egész soundtrack épül rohadtt jó kis dallam. Ha hans zimmer írta volna, akkor mindenki áradozna, hogy ÁÁÁ EZ MEKKORA ZENEEE...

    no RÖVIDEN ennyit a dologról, meg a videóról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák