Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz s7evcsenko #116731 üzenetére

    "Viszont nem így értettem. Hanem, hogy a lemezeket teljesen kivenni a képletből, hagyni így ahogy van, éljen tovább a használtpiac, és csak a digitális részt bevezetni, ahogy írtad"

    Mondjuk én is kihagytam volna azt, hogy csak szerződött partneren keresztül lehessen eladni a lemezt. Kell a tokba egy aktiváló kód, amit eladásnál törölsz az accountodról és felszabadul. De nyilván itt a cél az volt, hogy a lemezt kinyírják és nem tiltással, csak pusztán azzal, hogy ne érje meg vele bajlódni a digitálissal szemben. A megosztás és a továbbadás ugye nagyon nem ugyanaz.

    "A korom beli haverok közül szinte senki nem játszik, így elég nehezen tudnék összeszedni 10 embert a barátlistára"

    Itt van a kutya elásva. Ez is olyan, mint a korlátlan felhő tárhely vagy a korlátlan mobilinternet. Elméletben túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen, holott csak precíz számítások állnak mögötte. Lesznek akik kimaxolják amennyire csak lehet, de a többség nem. Teszem azt kijött a felmérésekből, hogy a legtöbben maximum 4 embernek tudnák továbbosztani a digitális tartalmakat és mondjuk az átlagos használt lemez meg átmegy 6 emberen, bumm, máris több bevételt hozott a digitális (most csak mondtam random számokat, én nem ismerem ezeket a statisztikákat).

    (#116750) frankdelgado: "Egyébként még mindíg pc-n, tört szerveren csapatnám a Battlefieldet."

    Érdekes módját választanád az önszopatásnak. Még teljesen official PC-s dedikált szerveken is vannak cheaterek, a tört szerverek meg... áhh.

Új hozzászólás Aktív témák