Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Def26 #159169 üzenetére

    Nekem Bf1-ben az a tapasztalatom, hogy a support class sokkal kisebb hajlandósággal oszt lőszert, mint mondjuk a medic használná az újraélesztő szurit.

    Itt most nem arra gondolok, hogy mondjuk zászló foglalás közben a support nem rak le lőszeres ládát, ami aztán extra pontokat pörget be neki, de ha egy bajtársnak kell segíteni valami random helyen, akkor nem megy oda, nem csinál semmit a többség, pont leszarja.

    A medic viszont odaszalad az akár viszonylag messze fekvő bajtárshoz is, hogy újraélessze. Hát hogy is ne tenné, ő ezért kapásból 100 pontot kap, mintha egy killt adna be, de a support sokszor ennek csak a töredékét kapja.

    Ha viszont a lőszer osztogatásra jobban rászorul a csapat, akkor azt jelenti, hogy jövedelmezőbb is osztogatni.

    Na mindegy, én olyan messzemenő következtetéseket még nem vonnék le a BfV-ből, csak pár napnyit lehetett eddig vele játszani. De nekem a lőszerhasználat és a HP visszatöltés is nagyon tetszett. Állandóan azon kaptam magam, hogy azon izgulok van-e elég lőszerem, meg zászló foglalásnál is az első dolgom volt +1 tárnyi lőszert meg egy kötszeres készletet magamhoz venni.

Új hozzászólás Aktív témák