Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz s7evcsenko #91997 üzenetére

    Meglepően jól (Iso formátumot nem próbáltam egyedül) és hogy ez a hozzászólás is csatlakozzon a One-hoz megjegyezném, hogy a Tv természetesen tud Smart funkciókat is a teljeskörű hálózat kezelés mellett amit mind vezetékesen és vezetéknélkül is kezel.
    Konkrétan a Plexet is látja amit itthon az Xbox One miatt használok. És a fekete és fehér színkezelés is egész jó.

    Igazából nekem összesen három pici nem is igazán problémának nevezhető dolgom van vele.Ha hálózati filmlejátszást csinálok vele - Plex például - akkor nincs feliratkezelés (pendriveról, külső vinyóról tudja szép magyar ékezetekkel is). Másodszor az említett gyengébb SD felbontásos panel - a HD adások viszont nagyon szépek. Harmadszor pedig az hogy amikor bekapcsolod a tévét a távirányítóval akkor majdnem egy percig Inicializál a készülék s addig nem nagyon használhatod az irányítót. Talán még egy negyedik de engem nem zavar: Hiába van rajta 2 USB csati is a rádugott billentyűzetekkel nem boldogult. De a smart funkciókat így is lehet használni a távirányítóval.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák