Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz i@lex #97936 üzenetére

    Most akkor komolyra fordítva a szót:

    A Family, vagy Home Sharing nem arról szól, hogy akkor innét kezdve keresel egy szimpatikus havert, és minden feleannyiba kerül, hanem arról, hogy amit a család egyik tagja megvett, azt megoszthatja egy családtagjával (vagy a saját másik konzolán is tudja játszani).

    Az erkölcsi és jogi aggályok mellett már csak azért sem igaz az, hogy az említett játék 5400 helyett 2700 Ft-ba kerül, mert hiába ketten adják rá össze a pénzt, az nem mindkét személy, csak az egyikük tulajdonába kerül. Egy haveri összezördülés, vagy az idővel járó esetleges eltávolodás (és másra rátalálás után) pedig az egyik fél hirtelen könnyen azt veheti észre, hogy az olcsón 'megvett' játékai hirtelen felannyian vannak, mint korábban, és esetleg pont a kedvenceihez nem fér többet hozzá, hiába fizetett bele korábban tízezreket a közös kasszába. Gold megosztásról nem is beszélve. Ellenben könnyen lehet, hogy maradt pár olyan játéka, amiket magától nem is feltétlenül vett volna meg, vagy nem annyiért, first day vételben, csak a home-partner nyomására költötte rá az akkori ár felét.

    Ámíthatjátok persze magatokat, hogy ez most akkor annyiba kerül, de ez körülbelül annyira igaz, mint az én példáim.

    Szóval felőlem irkálhatjátok továbbra is, hogy a World's Favorite Shooter 14 Definitive Edition, a Now with Bears DLC-vel az SG Storeban, home-olva csak 9k HUF, és annyit simán megér, attól az még 1) nem annyiba kerül, 2) még csak nem is lesz a tiéd (vagy a haverodé).

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák