Új hozzászólás Aktív témák

  • Norb79

    őstag

    válasz Dinomano #101548 üzenetére

    Nekem x360on és pc-n is lepörgött az ac1-2-3-brootherhood-revolution, ezeket én már nem feszegetném, akinek anno kimaradt, az fog tudni élni nélküle.
    LiberationHD csak x360on ment le, az emberiség elleni bűncselekmények listán előkelő helyet érdemel.
    A 4 az megvolt x360-x1-pc-Switch verziókban is és a ps4 verzió folyamatban, ha vki antik ACre vágyik akkor esetleg ez.
    AC rogue az a 4 koppintása, nekem pc-x360-Switch verziók pörögtek le, ha vki kevesebb időt szán antik ACra, akkor ebben megkaphatja a 4 élményt rövidebben.
    Unity totál vakvágány, én csak pc-n nyomtam le, de xsx-re állítólag már játszhatóra van patchelve, talán érdemes ránézni.
    Syndicateben csúcsra csiszolva az eredeti ac formula, ezt viszont ajánlom, nekem pc-x1 verzióban is lement.
    Origins nekem személyszerint nem jött be, pedig pc-x1 verzió is lement, de valahogy olyan félkész érzés, miután jött az Odyssey utána ez az érzés csak hatványozottan erősödött. Valószínűleg szándékos koncepció a végtelen, üres sivatag, hogy visszaadja a hely sivárságát, és hát vissza is adja, nem szeretem. Harc túl egyszerű, a görög verzióban nyolcszor komplexebb. Mindegy, sokan szeretik, én nem. Benne a GPUban, ki lehet próbálni.
    Odyssey számomra a tökéletes AC. Pc-xsx-ps5 verzió is “platina”.
    Valhalla csak fpd-en próbáltam, erről annyit tudtam meg, hogy kb inkább techgeekeknek látható az előrelépés, mert a mentés utaztatható pc-ps5-xsx között, és az acsik is, amit megszerzek ps5ön, ha utána viszem a mentést xsx-re, akkor kipattan ott is. A három platformon platinázáshoz nem kell mindhárom platformon belerakni a 150 órát, ahogy az Odysseynél kellett. :D
    És van még az AC light, a fenyx, a könnyed AC. Erről szinten annyit tudok mondani, hogy utazik a mentés pc-xbox-Switch között (gondolom ps5re is, de azt nem próbáltam), de a switchen szerzett acsik elvesznek, mivelhogy ott nincs, szóval ha vmit akkor teljesít az ember amikor switchen van, az az acsi elveszett. :D

Új hozzászólás Aktív témák