Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz Döglött Róka #105966 üzenetére

    Hogy valami ON topik is legyen, én egyszer játszottam Wesderrel és két másik cimborával Sea of Thievest, de az emlékezetes volt, bár nem biztos, hogy át tudom adni, mindenesetre beyruthnak jó lehet kedvcsinálónak, ha van hozzá társaság.

    Szóval mi hárman vén trottyok rábíztuk magunkat Wesderre, kineveztük kapitánynak, tekintve, hogy ő legalább pár órát már játszott a játékkal. Lényeg az, hogy ő irányította a hajót, mi meg lent n*****eztünk a raktérben. Egyszer csak szól, hogy gyertek fel, mert gyanús alakok vannak a hajónkon. Két fószer, először jópofáskodtak, mondom azért legyünk résen, de az egyik addig hülyült, amíg egyszer csak azt vettük észre, hogy a másik alánk gyújtott. Egyből elkezdtünk hárman kiabálni, hogy "Matyi, Matyi, most mit kell csinálni, hogy kell eloltani a tüzet?" Emberünk két perc után végre megszólalt: "Hagyjátok a francba, elfoglaltam a hajójukat."

    A végére már nem emlékszem, mi felrobbantunk hajóstul, Wesder pedig azt hiszem minden mindegy alapon visszaadta a kölcsönt, ha mi már úgyis odavesztünk. :D

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák